ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Bikinire vetkőztek az Éden Hotel-es lányok

Esős, hűvös időben Bódi Sylvi wakeboardbemutatót tartott a Rómain, Lakatos Márk Beach Fashion Show-t celebrált az Éden Hotel modelljeivel, utána az előbbi modellt köszöntötte a társaság a 30. születésnapja alkalmából, végül a Pixi Stúdió és Lakatos Márk Fantasy Avatar Show-ja következett.

Éden Hotel által ismertté vált Niki és Szandra új mellet csináltattak

Éden Hotel Szandra és Niki új cicikkel
Múlt héten megkezdődtek a Viasat3 Aranypart című valóságshow- jának forgatásai. Az Éden Hotel által ismertté vált Niki és Szandra új mellet csináltattak e jeles alkalomra.
Múlt csütörtökön kezdődtek meg az Aranypart forgatásai, mely a Viasat3 vadiúj, ősszel induló valóságshow- ja lesz. A műsor kilenc szereplője közül négyet már ismerhet a közönség, ők ugyanis Niki, Szandra, Levi és István, akik az Éden Hotelben már megmutatták, mire képesek a kamerák előtt. Az említett két leányzó nem vette félvállról az Aranypart féktelen bulizásaira való felkészülést, ugyanis mindketten kés alá feküdtek, hogy feltuningolt mellel vehessék fel a versenyt a Balaton-parti hölgytársakkal.
– Nekem már három műtétem is volt korábban, két mell- és egy combplasztikám. Mindenesetre most megint új cicit szerettem volna, ami följebb és közelebb áll. A réginek sem a méretével, sem a formájával nem voltam elégedett, illetve a bimbókertet is szerettem volna kicsit átalakíttatni Németh Tamás doktor úr segítségével – magyarázta a tökéletességre törekvő Niki.
– Nekem egyedül nem ment volna. Szükséges volt Niki biztatása. Így már elmondhatom, hogy a 90-60- 90-es álomalakkal rendelkezem, plusz-mínusz egy-két centiméter. Remélem, hogy így végre a CKM vagy a Playboy is felfigyel rám, és nemsokára címlaplány lehet belőlem – tette hozzá az önbizalomban hiányt nem szenvedő Szandra. A két kebelcsoda tehát immár a Balatonnál számolja a dekoltázsukat vizslató szempárokat.

Éden Hotel Kriszta a CKM-nek vetkőzött

Ami tavasszal egy-két millió embernél a Való Világot jelentette napi betevőnek, az párszáz ezernél az Éden Hotelt. A rajongói táboruk viszont az idő múlásával szépen gyarapodott. A Viasat 3 remek reality-t készítetett. Nem is csoda, hogy valamelyest várom az Aranypart és az Éden Hotel 2 kapcsán kiadott/megszivárogtatott legfrissebb híreket. Most kicsit nosztalgiázok. A Playboy vállalta be, hogy Rácz leányt, VV Gigit lefotózza. A CKM Éden Krisztát választotta. Lehet egymás ellen állítani a két csajszit, kinek, melyik tetszik jobban. (Szerintem evidens.) A fotók és az interjú a júniusi számba került bele, tehát már láthattátok és olvashattátok, ha nyomon követitek a bulvár eseményeket, vagy a magazin oldalát. Mi egyiket se igazán, így utólag pótolnám, mert tényleg szebb Barna Kriszta, mint az agyon retusált Gigi.

Éden Hotel: Kriszta megszabadult a ruháitól

Szégyenlős volt, de elégedett az eredménnyel.
Nehezen mondott igent, de a sorozat fotósa végül megtörte az ellenállását és Éden Kriszta elvállalta az erotikus fotózást az egyik ismert férfimagazin felkérésére. Végül nem bánta meg.
Nagyon nehezen állt meztelenül kamera elé, de a nézők szavazatai elől nem lehetett menekülni, Barna Kriszta mosolygott vissza az egyik férfimagazin lapjairól júniusban. A lány bevallotta: csak Nánási Pál fotósnak köszönheti, hogy sikerült túljutni a kezdeti görcsösségen és végül a képek olyanok lettek, amilyenek.
Ráadásul mint kiderült, a fotók még a műsor előtt készültek: minden versenyzőt fényképezőgép elé állítottak, vagyis Éden Krisztának az alapvető szemérmességén túl azzal is meg kellett küzdenie, hogy megszokja a kamera jelenlétét. Ez azonban a CKM-ben látható fotók alapján végül egész jól sikerült.
A lány a műsorban is visszafogottan viselkedett, a STOP-nak azt is elmondta, hogy csak Kolumbiában szembesültek vele, mit is jelent valójában, hogy a kamerák tényleg minden percben követték a játékosokat.
Emiatt persze végig azon volt, hogy vagy sikerüljön elkerülni az objektívek figyelő "tekintetét", vagy ha ez nem sikerült, akkor legalább minél kevesebbet mutasson magából. Példaként említette azt az esetet, amikor a zuhanyzáshoz muszáj volt levetkőznie, de akkor tudatosan hátat fordított a kamerának, "így nem premier plánban nézte az ország, hogyan tusolok" - fogalmazott.
Az előzetesen elkészült fotók közül viszont nem ők és nem is a magazin szerkesztői, hanem a nézők döntötték el egy internetes szavazáson, hogy kiről szeretnének teljes sorozatot látni. "Nem ragaszkodtam hozzá, hogy én szerepeljek, de nagyon elégedett voltam a megjelent anyaggal" - ismerte be Kriszta az internetes bulvárlapnak.

Együtt járnak az Éden Hotel sztárjai

Ádám és Alíz Éden Hotel Viasat 3
Többek szerint is találgatásokra ad okot, hogy mostanság egyre többet láthatjuk együtt az Éden Hotel egykori játékosait, Alízt és Ádámot. Ám az egykori ellenfelek, azért, mert szeretik egymást, még nem alkotnak egy párt és az együtt járás a közönségtalálkozókban ki is merül.
- Nem járunk együtt, de nagyon szeretjük egymást - szögezte le mindjárt az elején Örkényi Alíz, aki bár a Víz, Zene, Virág fesztivál alkalmából a tatai tó környékén hosszú sétával kapcsolódott ki Ádámmal, akkor még a Stereo 2.0 énekesével alkotott egy párt. A lány elmondta: Leoval való néhány hetes kapcsolatuk csak nyári fellángolás volt, Ádámmal pedig közönségtalálkozókra járnak csupán.
- A közönségtalálkozókra általában 4-5 embert szoktak hívni: Krisztit, Danit, Kristófot, Ádámot és engem. Az utóbbi időkben viszont csak hárman, Kristóf, Ádám és én járkáltunk, ezért is láthattak minket többet együtt, néhányan el szoktunk menni bulizni is. Ádámmal nagyon jól elvagyunk, sokat hülyéskedünk, lehet velem szórakozni, nem veszek mindent véresen komolyan! Ha beszól valamit, akkor vagy elröhögöm magam, vagy visszaszólok. Engem könnyű megnevettetni, s ha elkap a röhögőgörcs, akkor órákig nem tudom abbahagyni, ekkor már azon röhögnek a többiek, hogy én hogy nevetek. Van, hogy két-három órás az út, míg leérünk a közönségtalálkozókra, így az utazás alatt is folyamatosan húzzuk egymás agyát - mesélt Ádámmal való kapcsolatáról a STOPnak Éden Alíz, aki a játék során Levivel és Gáborral került közelebbi kapcsolatba, de a többi fiúval tartotta a három lépés távolságot, hogy a féltékenykedés, vagy a hiszti nehogy a játék rovására menjen.
Alíz egy ideje ismét szingli, úgy véli, nehéz ismerkedni a közönségtalálkozókon, hiszen a legtöbben már nem idegenként közelednek hozzá.
- Sokan úgy jönnek oda, hogy már megismertek a tévé képernyőjén keresztül, de én jobban szeretem, amikor mindketten ismeretlenek vagyunk egymás számára. Mostanában sok dolog történik a munkahelyemen is, de ha belém botlik éppen a szerelem, vagy valami kaland, akkor állok elébe! Jelentkező van bőven, sorra kapom az üzeneteket, de egyelőre olyan nincs, akivel komolyan gondolnám - mesélte Alíz, de hozzátette: ő nyitott mindenre.

Levi és István az Éden Hotel után megy a Viasat3 új realityjébe

Az Aranypart című valóságshow-hoz aláírt a jászkarajenői focista és a nyíregyházi melós is.
Mint korábban megírtuk, az Aranypart című reality négy volt éden hoteles szereplővel indul: Niki és Szandra korábban megegyezett a csatornával, de a héten a fiúk is aláírtak, így eldőlt, hogy Levi (fehér sapkában) és István kerül a műsorba. Előbbi az alapcsapattal költözött ki Kolumbiába, és a játék felénél túlzott magabiztossága okozta vesztét, egyedül maradt egy párválasztó ceremónián. Utóbbi tavaly még gyári munkásként kereste kenyerét, de modellambíciói voltak: ő csak egy fordulót ment az Éden Hotel-ben, mert hiába volt az internetezők egyik kedvence egyszerű természetességével, a játékban szereplő lányok a második akadálynál kiejtették a műsorból.
A látatlanban is hazai Jersey Shore-nak tartott realityt júliusban kezdik forgatni a Balatonon, adásba ősszel kerül. A koncepció nem túl bonyolult: nyolc fiatalt követnek a kamerák, akik napközben a strandon dolgoznak, este pedig szórakoznak, isznak, romantikáznak a holdfényes parton, a nádas mellett, netán verekednek egy jót a kertmoziban.

Niki és Szandra az Éden Hotelből új valóságshow-ba megy

Az Aranypart című realityben négy volt Éden Hotel-szereplő építheti tovább médiakarrierjét. A szőke naíva, Niki és a fekete cselszövő, Szandra már biztos tagjai a Viasat3 új valóságshow-jának.
Aranypart címmel indul balatoni valóságshow az ősszel a Viasat3-on, a forgatás július vége felé kezdődik Siófokon. A csatorna tavaszi nézettségi sikereit az Éden Hotel szállította, így praktikusnak tűnt átemelni négy, bevállalós, bulizós szereplőt az új műsorba: Niki és Szandra emlékezetes karakterek voltak, a kamerától már nem félnek, így igent mondtak a felkérésre.
Niki az [origo]-nak elmondta, hogy nem tudott arról, mit tervez a csatorna, egyszer csak felkeresték az ötlettel, és hamar igent mondott - mert abban bízott, hogy valamilyen formában visszatérhet a képernyőre. "Szerettem volna még szerepelni, és mivel jelenleg nem dolgozom, kapóra jött a felkérés. Nem kell tehát munkát feladnom a valóságshow miatt: korábban kaptam egy üzletet, cipőboltot, amelyben egyedül dolgoztam. Családi vállalkozás volt, de a bolt már nincs meg" - mesélte.
Dolgozniuk kell majd a realityben, nem kizárólag bulizásról és henyélésről szól majd az a pár balatoni hét. "Konkrét munkát nem mondtak, de alighanem olyan meló lesz, ami strandhoz köthető, legyen az vízibicikli kölcsönzése vagy sörcsapolás. Szandrával pedig nagyon jóban vagyunk, együtt élünk albérletben Budapesten, így örültem, hogy őt is felkérte a csatorna" - mesélte.
Bevállalós, vagány fiúkra, csajokra vágyik, nem szeretne megjátszós, kétszínű fiatalokkal együtt lakni. "Olyan lakótársakra vágyom, akik kimondják, ha nem tetszik nekik valami. Biztos, hogy lesznek konfliktusok, de majd megoldjuk ezeket. Párom momentán nincs,  szerintem a Balatonnál nem is fog kialakulni senkivel semmi mélyebb, szimplán buli lesz. Bármiben benne vagyok, amit a helyzet hoz, de az Éden Hotel óta azért változtam is... hogy mennyit, az kiderül a műsorból" - mesélte.
Az Éden Hotel végjátéka nem lepte meg különösebben - nem úgy, mint a nézőket. Úgy gondolja, hogy ő csak akkor nem dobta volna el a hűséggömböt, ha Ádámmal áll szemben, mert benne maximálisan megbízott. "Szerintem ő is kitartott volna mellettem 25 millióig. De persze teljesen más utólag okoskodni, mert ha benne vagy egy adott szituációban, akkor minden átértékelődik. Én nagyon örültem neki, hogy Kristóf eldobta a gömböt, jól tette, biztosra ment" - emlékezett. Alizt, aki az Éden Hotel nagy vesztese volt, nem szereti. "Azóta sem jó a viszonyunk, nem igazán csípem, talán még kevésbé viselem el, mint benn a műsorban. Akadtak haknik, amelyeken közösen kellett megjelennünk: ez a lány nem az én világom" - tette hozzá. Robival, aki szintén szekszárdi, azonban jóban vannak, de mivel Pesten lakik, most kevesebbet találkoznak.
Niki úgy ment be az Édenbe, hosszabb távon tudjon profitálni belőle. "Talán van is valami kilátásban, a balatoni reality mellett. Akár háttérmunkára is igent mondtam volna korábban, de inkább képernyőn szeretnék lenni. A családom abszolút támogat ebben, többször hangoztattam, hogy ez az egyik álmom. Az Áll az alku-ban már szerepeltem, a ValóVilág 4 később kezdte hirdetni magát, de jól is jártam azzal, hogy Kolumbiába kerültem, nem a villába" - tűnődött. Naponta többször állítják meg autogramért, diszkókban fotózkodnak vele a fiúk. "Már megszoktam, de ettől nem érzem többek magam" - fűzte hozzá.
Azt már Szandra és Niki is tudja, ki lesz a két, egykori édenes lakótárs a Balatonnál: "Egyiküket nagyon szeretem, jó ember, a másiknak nem örültem, de majd csináljuk a műsort... amilyen kis idióta."

Jelenleg az Éden Hotel játékosainak megjelenéseit szervezem

Horváth Éva Éden Hotel háziasszonya
Horváth Éva jól tudja, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeni ahhoz, hogy hosszútávon is kitartson a siker."Jelenleg az Éden Hotel játékosainak megjelenéseit szervezem. Nemcsak ott voltam tanár néni, de szerencsére a való életben is elfogadják a segítségemet. Ezek a fiatalok azt hiszik, hogy a játék után minden úgy alakul, ahogy elképzelték. Ez nem is baj, hiszen annak idején, amikor szépségkirálynő lettem, én is azt hittem, hogy onnantól kezdve csak nekem áll a zászló" - tudtuk meg az exmodelltől, aki szerint az érvényesüléshez szükség van küzdelemre is.

Éden Aliz három hét után szakított a Stereo 2.0 énekesével

"Egynyári szerelem volt" - összegezte kis túlzással háromhetes kapcsolatát Leóval, a Stereo 2.0 énekesével Örkényi Aliz, az Éden Hotel pénz nélkül maradt finalistája. A valóságshow döntőse a Bravo Otto díjátadó után jött össze az énekessel, az egy héttel azutáni VIVA Cometen már egy párként jelentek meg, akkor boldogan számolt be a magánéletében történt változásról. "Amilyen gyorsan fellángolt közöttünk valami, olyan gyorsan el is tűnt. Az együtt töltött három hét nagyon intenzív volt, minden nap találkoztunk, talán ezért is fulladt ki ilyen hamar. Szerdán szakítottunk" - folytatta a Velvetnek, majd hozzátette, szakításuk nem volt viharos, azóta is jóban vannak, sokat beszélnek. "Nem vagyok elkeseredve, de jó lenne már megtalálni azt a fiút, akire vágyom. Sötétbarna hajú, sötétbarna szemű, jó testű fiúk előnyben" - adta fel társkereső hirdetését.