ÉDEN HOTEL

Nézd az Éden Hotel adásait hétfőtől csütörtökig 21:15-kor!

ÉDEN HOTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 21.15

ÉDEN KOKTÉL: KEDD-PÉNTEK 18.15

ÉDEN 18+: PÉNTEK 22.15

ÉDEN HOTEL - ÖSSZEFOGLALÓ: HÉTFŐ 18.15;

Éden Hotel 2012 - Vissza az Édenbe taktikázni!

Idén a mexikói Puerto Vallartában taktikázhatnak a fürdőruhás reality szereplői, ugyanis március 5-én elindul az Éden Hotel 2. A tét most is 25 millió forint, a szabályok változatlanok, lényegében nincsenek is. Egy a fontos, szövetségest találni a párválasztó ceremóniára. Örkényi Alizzal arról beszélgettünk, hogyan emlékszik az első napokra a Paradicsomban. ermészetesen megnéztem a bemutatkozó kisfilmeket, hajtott a kíváncsiság. Valamilyen szinten párhuzamot is vontam a két évad játékosai között: mennyi hasonlóság, illetve különbség fedezhető fel közöttünk – fejtette ki  Örkényi Aliz, az első Éden Hotel széria döntőse, akitől azt is megtudtuk, neki bizony van már kedvence: – A fiúk közül Peti, a lányok táborából pedig Edina és Anikó a legszimpatikusabb a videók alapján. De ez csak az első blikk, miután elkezdődik a műsor, kérdezzétek meg újra, mert könnyen előfordulhat, hogy az adásban teljesen mást fognak mutatni, mint az image videókban – figyelmeztetett a kecskeméti, egykori szereplő. Idén Mexikóban, a Csendes óceán partján, Puerto Vallartában forognak a kamerák. Mi pedig március 5-től követhetjük esténként az Éden Hotel 2 történéseket. – A forgatás megkezdése előtt azt hittem, nagyon zavarnak majd a kamerák, de egy-két nap alatt teljesen megszoktuk, ugyanis ott voltak mindenütt, nem lehetett kikerülni őket – árult el egy-két kulisszatitkot a vörös szépség.
A tét most sem kisebb, mint az első évadban: kereken 25 millióért folyik a párválasztó reality. Ahogy a műsor szlogenje is szól, „Nem elég jól mutatni a fürdőruhában, okosnak is kell lenni", vagyis, aki játékban akar maradni, taktikáznia is kell, persze csak mértékkel. A műsor készítői ebben az évadban is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy időről-időre meglepjék a játékosokat, és keresztül húzzák a számításaikat: elvégre az Éden Hotelben bármi megtörténhet! – Az első héten kiderült, hogy teljesen felesleges izgulni, mert úgy sem az történik, amit mi szeretnénk – emlékszik vissza mosolyogva Aliz.
És, mit tanácsol Aliz, aki a legtöbb fiú oldalán fordult meg az Éden Hotel -ben, és eljutott a végső megmérettetésig, mindezt úgy, hogy eredetileg csak egy nagy bulinak és nyaralásnak fogta fel a párválasztó valóságshowt? – Próbáljanak meg minél nyitottabbak lenni, és ne kombinálják túl a dolgokat, felesleges! Az első héten még nem biztos, hogy a számukra legmegfelelőbb párt találják meg, de cserére még ezer meg egy lehetőségül adódik, nem kell aggódni.

Éden Hotel 2012 - Éden Ádámra bízta pénzét Horváth Éva

A Viasat3 műsorvezetője előre gondolkodik nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról, ezért megbízott egy pénzügyi szakembert pénzének kezelésével. Az illető nem más, mint az Éden Hotel első évadjának nagy taktikusa: Ádám. Sokan azt hiszik, hogy a televízió hírességeit elkerülik a pénzügyi gondok, és a celebek anyagi jóléte előre garantálva van. Pedig ez egyáltalán nincs így, ezért döntött Horváth Éva is amellett, hogy egy brókerre bízza öregkori megélhetésének biztosítását. Választása, hogy-hogynem a Viasat3 tavalyi valóságshow-jának egyik játékosára esett.  Az Éden Hotel után rengetegszer találkoztam egyes volt szereplőkkel különféle rendezvényeken, ahol baráti viszony alakult ki közöttünk. Így lettem jóban Éden Ádámmal is, aki egyszercsak előállt vele, hogy mivel foglalkozik pontosan. Mivel gazdasági suliban végeztem, pontosan tudom, hogy mennyire fontos a nyugdíj-előtakarékosság. Látom, hogy a nyugdíjrendszer egyre gyengébb lábakon áll, és nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Ezért szerettem volna gondoskodni magamról. Nem is hezitáltam tovább, mert szimpatikus volt Ádám cégének az ajánlata, így nem volt kérdés, hogy vele szerződök le – magyarázta Éva.
Mondtam is neki viccesen, hogy mostantól kezdve nem szabad összevesznünk, mert az embert a brókeréhez tulajdonképpen örök életen át tartó viszony fűzi. Ádámnak folyamatosan figyelnie kell a kötvényeket, illetve, hogy miként alakulnak az árfolyamok, továbbá állandó visszajelzést kell adnia az engem érintő befektetésekről – tette hozzá a március elején startoló Éden Hotel 2 csinos műsorvezetője.
Nem hiszem, hogy Évával össze tudnám rúgni a port bármin is. Ha az élet mégis úgy hozná, hogy ez megtörténne, akkor sem változna semmi. Minden ügyfelem ugyanazt a szolgáltatást és odafigyelést kapja. Az én munkám a bizalomról szól, nem a szimpátiáról. Sok esetben előfordult, hogy számomra kevésbé szimpatikus emberrel hoztam tető alá szerződést, de a munkámhoz ez is hozzátartozik. Az embereknek szükségük van segítségre, és etikátlan lenne, ha tanács-adóként elfordulnék tőlük. Számomra az a fontos, hogy a tervek megvalósuljanak, és az ügyfeleim elégedettek legyenek. Ehhez pedig nem kell hogy, jó vagy baráti viszonyt ápoljunk. Egyébként sok barátom bízott meg, így sokuknak vagyok a tanácsadója – reagált Ádám újdonsült celebügyfele aggályaira.

Éden Hotel 2012 - Sarah teszi apává Levit

Jarvas Levente (Levi) élete a tavalyi évben fenekestül felfordult! Előbb az Éden Hotel első szériájában szerepelt a Viasat3 jóvoltából, majd az Aranypartban domborított! Már az Aranypartban is feltűnt féltékeny szerelme Sarah, aki most terhes tőle!
Mint az Aranypart sorozatról megírtuk Levi akár közeli viszonyba is kerülhetett volna Bekivel, ha Sarah – Levi barátnője – nem jelent volna meg időnként az Aranyparton! Nem volt könnyű dolga a lánynak, hiszen a sorozat nem a szolid visszafogott fiatalok életét igyekezett bemutatni, így egy-egy alkalmi kapcsolat belefért volna! A lány jól taktikázott és Levi “hűséges” maradt.
Azóta hatalmasat fordult az életük! Levi lassan családapává válik, hiszen öt hónapos terhes tőle. A bulizásoknak így egy időre vége szakad. Most már az új családjára kell koncentrálnia!
A pár össze is költözött, de lakásukat megosztják még a leendő keresztapával Ádámmal. Az új család életét mennyire fogja megkönnyíteni ez az összeköltözés az egykori ivócimborával még a jövő zenéje. Mindenesetre Ádám ugyanolyan temperamentumos, mint az Aranypartban. Nemrég súlyos testi sértés miatt került bíróság elé!

Éden Hotel 2012 - Így nyomná le az Éden Hotellel a Viasat a riválisokat

Több magyarországi premierrel, illetve az erős nézettséget szállító Éden Hotel című valóságshow második évadjával próbálja befogni az RTL-t és a TV2-t a Film+ csatornával és a Cool TV-vel középmezőnybe ragadt Viasat3. A Viasat3 a korábbi években stabilan a harmadik legnézettebb kereskedelmi televízió volt itthon, de a 4-6 százalékos középmezőnybe idővel feljött a Film+ és a Cool, így már jó ideje nem elég ipari mennyiségben Helyszínelőket és jó sávba tett szitkomokat adni, saját, megkülönböztető tartalom is kell a sorozatpremierek mellé. A Viasat3 tavaszra alaposan betárazott, kérdés, hogy ezzel le tudja-e rázni az RTL csoport két kisebb csatornáját, és ha igen, akkor mennyire közelíti meg a két országos kereskedelmi tévét. A nagy dobás a nézettségben jól teljesítő Éden Hotel 2 évadja lesz, ennek rajtjával a csatorna rutinosan kivárja, hogy véget érjen a Való Világ: egy hetet még kihagy, majd a valóságshow-kra rászokott tévézők elvonási tüneteit enyhítendő, indítja a Mexikó nyugati partján, a Csendes-óceánnál felvett párválasztós realityt. A csatorna megbízásából a Mastiff Hungary olyan környéken forgatott, ahol épp akkor egy norvég és egy orosz tévéstáb is dolgozott, méghozzá ugyanazon formátumon, a Paradise Hotelen. A műsor az USA-ban nem volt sikeres, annál nagyobb a tábora Skandináviában – de az orosz első évad is annyira jól ment, hogy ezúttal majdnem kétszer olyan hosszú menetet terveznek. A műsort ezúttal is 1998 magyar szépségkirálynője, Horváth Éva vezeti.